MiuMiau Crafter
MiuMiau Crafter се занимава с дизайн и изработка на бижута и аксесоари от керамика, кожа и други иновативни материали.

Показване на 9 резултата

Покажи сайдбар
Покажи 9 24 36
Затвори

Дамски портфейл с апликация ,, пеперуда“

45.00 лв.
Дамски портфейл с апликация ,, пеперуда'' изработен от висококачествени материали набук и кожа. Портфейла разполага с основен голям джоб, четири отделения за карти и джоб за монети.
-33%
Затвори

Калъф за очила от естествена кожа и корк.

30.00 лв. 20.00 лв.
Калъф за очила от естествена кожа и корк.
Затвори

Органайзер за тютюн от естествена кожа и корк с апликация ,,риба“

45.00 лв.
Органайзер за тютюн с апликация „риба”, изработен от висококачествена естествена кожа и корк. Той е удобен и много лек. Разполага с основен джоб, в който да сложите вашия тютюн, отделение за листчета за цигари със стандартен размер и достатъчно голям джоб, в който да държите филтрите, а може би - резервни хартийки и запалка.
Затвори

Органайзер за тютюн с апликация ,,риба“ от велур.

45.00 лв.
Органайзер за тютюн с апликация „риба” от велур, изработен от висококачествена естествена кожа и велур. Той е удобен и лек. Разполага с основен джоб, в който да сложите вашия тютюн, отделение за листчета за цигари със стандартен размер и достатъчно голям джоб, в който да държите филтрите, а може би – резервни хартийки и запалка.
Затвори

Портфейл с апликация ,,мустаци“

45.00 лв.
Портфейл с апликация ,,мустаци'' изработен от висококачествена естествена кожа и велур. Портфейла разполага с основен голям джоб, четири отделения за карти и джоб за монети.
Затвори

Портфейл с апликация ,,мустаци“ синьо

45.00 лв.
Портфейл с апликация ,,мустаци'' синьо изработен от висококачествена естествена кожа и велур. Портфейла разполага с основен голям джоб, шест отделения за карти и джоб за монети.
-33%
Затвори

Портфейл с минималистичен дизайн

30.00 лв. 20.00 лв.
Портфейл с минималистичен дизайн изработен от висококачествена естествена кожа и корк. Изключително тънък и лек този портфейл разполага с основен голям джоб и четири отделения за карти.
Затвори

Ретро минималистичен органайзер за тютюн

40.00 лв.
Ретро минималистичен органайзер за тютюн изработен от висококачествена естествена кожа. Този органайзер разполага с основен голям джоб за тютюн и две по-малки отделения за листчета и филтри.
Затвори

Чантичка за кръста

55.00 лв.
Чантичка за кръста изработена от висококачествена естествена кожа. Тази кокетна дамска чантичка разполага с основен голям джоб с шест отделения за карти и джоб за вашия мобилен телефон. На гърба на чантичката има гайки за да можете да я закачите на колан по ваш избор.